UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 2-0

10-feb.-2019 23:11
UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 2️⃣0️⃣⚽️
 
CFR Cluj a plecat învinsă de la Craiova, scor 2-0, deși în prima parte a jocului și-a creat numeroase ocazii de poartă.
 
Echipa noastră a început în ofensivă partida, iar Omrani a trimis în plasa laterală din poziție favorabilă. În minutul 14, Craiova a deschis însă scorul prin Andrei Cristea, după o cursă a lui Mihăilă. După gol, echipa noastră a preluat din nou controlul jocului și a reușit să își creeze numeroase ocazii de poartă. Prima dată, Păun a avut șansa egalării, însă Pigliacelli s-a opus la șutul „șeptarului” CFR-ist. Djokovic putea marca și el în prima repriză, însă mingea trmisă de mijlocașul nostru a trecut pe lângă poarta oltenilor. În repriza secundă, oltenii au preluat controlul jocului, fără să-și creeze ocazii mari de poartă. În minutul 78, Koljic a dus scorul la 2-0 pentru Craiova cu un lob peste Arlauskis. Petrila a fost aproape de a marca primul său gol pentru CFR Cluj, însă a trimis puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli, iar partida s-a încheiat 2-0 pentru Universitatea Craiova.
Campioana noastră va juca etapa viitoare în Gruia, împotriva celor de la Astra Giurgiu. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.🚂
 
Felicitări băieților pentru dăruire! Suntem împreună la bine, împreună la greu!👏
 
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Vinicius, Camora – Djokovic, Culio, Ioniță (61′ Petrila)- Deac, Omrani, Păun (72′ Costache)
 
Rezerve: Jesus F. – Mureșan, Peteleu, Hoban, Ganea
 
Hai CFR!🇶🇦