UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 2-0

11-feb.-2023 23:50

CFR Cluj a pierdut, scor 0-2, cu Universitatea Craiova, într-un meci din etapa 25 a Superligii.

Echipa noastră a avut prima ocazie a meciului. În minutul 18, după centrarea lui Manea, Bîrligea a deviat balonul la Krasniqi, acesta l-a trimis pentru Deac, care a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru offside. Un minut mai târziu, Bîrligea a șutat de la marginea careului mic, dar Popescu a reușit să rețină. Faza imediat următoare i-a aparținut aceluiași atacant, care a driblat scurt în careu, dar Raul Silva a reușit să devieze în afara terenului.

În minutul 24, echipa gazdă a avut prima ocazie a partidei. După ce Bordeianu a respins cu capul, Vătăjelu a trimis din voleu, din afara careului, dar portarul nostru a avut o intervenție foarte bună și a respins. La un minut distanță, după centrarea din corner, Zaikov a reluat cu capul, dar Burcă a reușit să devieze balonul pe lângă poarta lui Scuffet. Tot dintr-o fază fixă, zece minute mai târziu, Markovic a reluat cu capul din corner, dar a trimis balonul deasupra barei transversale.

În minutul 67, după o lovitură liberă de la 21 de metri, Ivan a șutat puternic, balonul a fost deviat și a intrat în poartă, deschizând scorul. În minutul 86, ajutat de centrarea lui Crețu, același Ivan a reușit dubla, stabilind scorul final al partidei, 2-0.

Echipa de start: Scuffet, Camora, Burcă, Yuri, Manea, Boateng (82′ Janga), Bordeianu (68′ Muhar), Deac (68′ Cvek), Krasniqi (81′ Malele), Bîrligea, Yeboah (74′ Petrila)
Rezerve: Sava, Braun, Țîru, Muhar, Cvek, Petrila, Fica, Malele, Janga | Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!