Un punct care putea fi trei | ACS Poli Timisoara 1 – 1 CFR Cluj

27-aug.-2016 22:59

ACS Poli Timisoara 1 – 1 CFR Cluj

Prima repriza a inceput cu un joc presarat cu multe intreruperi, faulturi de joc usoare si putine faze de poarta. Jocul echipei noastre nu a mai semanat cu cel din partida cu Astra Giurgiu, mai degraba similar cu cel de la Pandurii. Foarte putine sanse de gol in aceasta prima repriza, toate la poarta aparata de Minca, insa, nicio ocazie in dreptul nostru. Pe fondul jocului mai oportun al gazdelor, acestia au si reusit deschiderea scorului prin Canu, care a trimis o minge cu capul peste Minca. Cea de-a doua repriza a continuat intr-un ritm destul de scazut, insa jocul nostru a inceput sa creasca, iar cu putine sanse puteam obtine mai repede egalarea in aceasta repriza. Egalarea a venit, totusi, prin Bud, dupa o centrare a lui Tiago Lopes, in minutul 71. Intrat dupa pauza, Bud a gasit poarta, insa nu a mai reusit sa faca dubla, trecandu-si cateva ocazii in dreptul sau si dupa marcarea golului.

Cu puțin noroc veneam cu toate cele trei puncte înapoi la Cluj, însă e important și acest punct obținut de golul lui Bud, din centrarea lui Tiago Lopes. Începem din nou munca în această perioadă și ne vedem în Gruia la următorul meci, în Cupa Ligii!

Hai CFR!!!

ACS Poli Timisoara:

Curileac – Vadrariu, Seroni, Canu, Scutaru (Elek ’76), Artean – Vraciu (Sorescu ’54), Croitoru, Carstocea, Barbut – Popovici (Mailat ’61)

Rezerve: Straton, Straut, Sorescu, Rosu, Mailat, Elek, Bocsan

CFR Cluj:

Minca – Tiago Lopes, Muresan, Larie, Peteleu – Petrucci, Juan Ruiz (Bud ’47), Nascimento (Neagu ’66) – Paun, Jakolis (Nouvier ’61), Cristian Lopez

Rezerve: Marc, Ene, Horj, Veres, Neagu, Bud, Nouvier