UN NOU SUCCES IN LIGA 1! ASTRA GIURGIU – CFR CLUJ 1-2

06-oct.-2018 21:55

CFR Cluj a obținut un succes important în Liga 1, la Giurgiu, împotriva Astrei, scor 2-1. Astra a reușit să marcheze în minutul 2 al întâlnirii, însă arbitrul Hațegan a anulat golul. Imediat după acest moment, băieții noștri au preluat controlul jocului. Au avut posesia balonului și și-au creat ocazii importante de gol. În minutul 11, Djokovic a reluat peste poartă din numai câțiva metri. Cea mai mare oportunitate a primei reprize i-a aparținut lui Ioniță, cel care a lovit transversala cu un șut din marginea careului de 16 metri. La ultima fază a primei reprize, CFR Cluj a deschis scorul. Moutinho s-a debarasat de un adversar în banda stângă, a centrat, iar Țucudean a marcat în stil de mare atacant!

Imediat după startul reprizei secunde, scăpat singur cu Iliev, Moutinho a dus scorul la 2-0, în urma unei pase excelente a lui Peteleu. Astra a redus din diferență în minutul 89, prin Zoua, însă CFR Cluj a plecat cu toate cele trei puncte de la Giurgiu, grație reușitelor lui Țucudean și Moutinho.

Pe lângă această victorie frumoasă, suntem bucuroși de revenirea în echipă a lui Ciprian Deac, cel care a absentat o perioadă îndelungată din cauza unei accidentări! Bine ai revenit, Cipri!

Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!

CFR Cluj:

Arlauskis – Manea, Lang, Mureșan, Peteleu – Djokovic, Hoban, Culio – Moutinho (Mailat 90+1), Țucudean (Omrani 83′), Ioniță (Deac 68′)

Rezerve: Jesus, Bordeianu, Radu, Males

Hai CFR!