UN NOU SUCCES ÎN LIGA 1! ASTRA GIURGIU – CFR CLUJ 0-2

18-sept.-2020 23:02

CFR Cluj a obținut un nou succes în Liga 1, în deplasare cu Astra Giurgiu, scor 0-2, după autogolul lui Crepulja și golul lui Debeljuh.

Echipa noastră a început în ofensivă meciul de la Giurgiu, iar Itu a ratat o ocazie importantă chiar în startul partidei. În minutul 20, Itu a avut din nou șansa deschiderii scorului, însă șutul său pe jos a fost respins de fundașii echipei giurgiuvene. Astra a ratat și ea o ocazie în minutul 32, prin Crepulja, însă Itu a apărut perfect în fața porții și a respins șutul fotbalistului echipei gazdă. La faza imediat următoare, Bălgrădean a avut o intervenție bună la șutul lui Răduț din apropierea porții. Gazdele au trimis mingea în bară, în minutul 34, prin Graovac. Debeljuh a fost și el aproape să înscrie în prima repriză, însă șutul său din interiorul careului a trecut peste poartă. Chiar înaintea pauzei, Vinicius a trimis cu capul în bară, mingea a ajuns la Crepulja, iar mijlocașul și-a trimis mingea în propria poartă.

Repriza secundă a întâlnirii a aparținut în totalitate băieților noștri. Vinicius a avut din nou o ocazie importantă, însă șutul său a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 61, Debeljuh a făcut 2-0 pentru CFR Cluj cu o lovitură perfectă de cap. Rondon a centrat, iar atacantul croat a stabilit scorul final al partidei, 2-0 pentru Campioana României.

Joi, 24 septembrie, de la ora României 20:00, Campioana României va întâlni în deplasare formația suedeză Djurgarden FC, în turul 3 Preliminar UEFA Europa League!

Hai CFR!


CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Petrila 78′), Hoban, Păun (Djokovic 78′)- Rondon, Debeljuh (Vojtus 70′), Costache (Pereira 46′)

Rezerve: Otto – Bordeianu, Cestor, Manea, Omrani

Astra Giurgiu: Lazar – Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Seto (Dandea 82′), Crepulja, Zaharia (Moise 4′ / Balaure 59′) – Răduț (Gheorghe 82′), Fatai, Alibec

Rezerve: Popa – Gheorghe, Merloi, Riza, Stahl, Serban