UN NOU SUCCES CATEGORIC ACASĂ!

05-oct.-2023 22:44

CFR Cluj a câștigat, scor 3-0, cu Sepsi OSK, într-un meci restant din etapa a 5-a a Superligii!

În minutul 10, după un corner bătut de Ștefănescu, oaspeții au avut o primă ocazie prin Kecskes, care a trimis cu capul din mijlocul careului, dar Sava a avut o intervenție excelentă și a reușit să rețină! În minutul 23, Juricic a intrat în careu și a șutat puternic de la colțul scurt, dar Niczuly a respins în corner. În minutul 39, Aganovic a lovit mingea cu mâna în careu, iar centralul a acordat o lovitură de pedeapsă. Trei minute mai târziu, Tachtsidis a trimis fără emoții de la punctul cu var și a deschis scorul în Gruia!

În startul reprizei secunde, în minutul 50, Florin Ștefan a șutat puternic din afara careului, dar balonul a lovit bara transversală. Intrat in repriza secundă, Mario Camora a șutat perfect din colțul careului și l-a învins pe Niczuly pentru 2-0! În minutul 81, după o pasă excelentă a lui Otele, Birligea a reușit să înscrie și el și a închis tabela, 3-0 pentru CFR Cluj!

Echipa de start: Sava, Morgan, Kresic, Ajeti, Mogoș, Mihai (62′ Camora), Muhar (C), Tachtsidis (85′ Deac), Cvek (90′ Fică), Betancor (63′ Otele), Juricic (63′ Bîrligea)

Rezerve: Hindrich, Camora, Ilie, Filip, Fică, Konoplyanka, Deac, Otele, Bîrligea

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!