UN NOU SUCCES ACASA! CFR CLUJ – SEPSI OSK 1-0

04-dec.-2019 21:54

CFR Cluj a obținut un succes important în Liga 1 în fața celor de la Sepsi OSK, scor 1-0, după reușita lui Paulo Vinicius din finalul partidei. 

Echipa noastră a reușit să marcheze chiar în debutul meciului, însă centralul Chivulete a anulat reușita pe motiv de ofsaid. În minutul 22, Omrani a șutat periculos din interiorul careului, însă portarul oaspeților a reținut balonul.

CFR Cluj s-a aflat la conducerea jocului și în startul reprizei secunde, reușind să își creeze numeroase ocazii de poartă. Rondon l-a pus la încercare pe Niczuly din numai câțiva metri de poartă, însă portarul oaspeților a respins incredibil. La faza următoare, Omrani a scăpat singur cu același Niczuly, a șutat spre poartă, însă mingea a trecut puțin pe lângă. Rondon a avut din nou șansa deschiderii scorului, însă mingea trimisă de el cu capul din apropiere a fost respinsă de goalkeeper-ul oaspeților. Campioana noastră a dat lovitura în minutul 87, când Vinicius a marcat pentru 1-0 cu o lovitură de cap, în urma unei centrări perfecte a lui Susic. Acesta a fost și scorul final al partidei, iar CFR Cluj își păstrează poziția de lider, cu 38 de puncte!

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această seară friguroasă!

Echipa de start: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (46’ Bordeianu), Culio, Păun (46’ Traore) – Costache, Rondon, Omrani

Rezerve: Jesus F. – Peteleu, Cestor, Djokovic, Bordeianu, Petrila, Traore

Hai CFR!