UN MINUT PENTRU SUPORTERI!

30-iul.-2021 20:05

UN MINUT PENTRU SUPORTERI!

🌕 Este în sfârșit vineri seară; momentul pe care l-ați așteptat cu toții după o săptămână de trudă a sosit. Este prilejul potrivit pentru revederea cu prietenii, pentru o întâlnire romantică, pentru timpul prețios petrecut cu familia, pentru a vă face planurile de weekend.

🏟️ Iar pentru că tot am pomenit despre planurile de weekend… noi îți propunem o idee pe care nu o vei regreta: un weekend petrecut cu familia… cu familia CFR! Ia-ți copiii, părinții, soțul, soția, bunicii, frații, surorile, socrii și vino la meci mâine seară! Gruia va fi locul întrunirii!

🕙 Știm, ora 22:00 este o oră târzie pentru noi toți. Știm că o minivacanță însorită vă face cu ochiul. Știm că ardeți de nerăbdare să savurați o băutură rece după o săptămână toridă. Dar, dragi suporteri, nu uitați nici de băieții noștri, care nu pleacă în vacanță, ci vă așteaptă să-i susțineți.

⚽ Am muncit o săptămână întreagă cu motoarele turate la maxim, iar mâine seară va fi din nou sărbătoare în familia CFR. Va fi sărbătoarea fotbalului, sportul care ne unește, care ne face mândri că suntem clujeni! Atât pe plan intern, cât și în Europa, ținem stindardul sus. DOAR ÎMPREUNĂ!

A trecut mai bine de un an în care, forțat, nu ne-ați putut încuraja din tribune, visând la ziua revederii. Acum, când porțile stadionului s-au deschis din nou pentru voi, este momentul să lăsați frâu liber emoțiilor pentru echipa favorită. Acolo, în casa noastră, într-o singură suflare! Hai, CFR!

🎟️ Bilete pentru duelul de mâine seară, de la ora 22:00, cu Chindia Târgoviște se găsesc AICI 👉🏼 https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-chindia-targoviste-casa-liga1/cfr-1907-cluj-chindia-targoviste-casa-liga-1-31-iul-2021