UN GOL PERFECT ÎN ULTIMUL MINUT!

13-feb.-2022 00:41

CFR Cluj a câștigat, scor 1-2 (0-1), în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, într-un meci contând pentru etapa 26.

Echipa noastră a avut prima ocazie în minutul 12, când Petrila a întors o minge în careu pentru Omrani, iar atacantul nostru a șutat în bară. În minutul 20, Otto a ieșit perfect și a parat șutul lui Trif. La faza următoare, Păun a fost lansat în careu și a încercat un lob, însă portarul a fost la post. În minutul 25, Păun a încercat un șut din afara careului, însă portarul a respins. Omrani a lovit din nou bara medieșenilor, de data asta cu o execuție extrem de frumoasă. În minutul 33, Omrani a centrat perfect pentru Petrila, cel care a marcat pentru 0-1 și a stabilit scorul pauzei.

În minutul 64, Irobiso a centrat în fața porții, iar Filip a înscris pentru 1-1. Gazdele au mai avut câteva ocazii până în minutul 90, însă lovitura de grație a dat-o Neguț. Intrat în repriza secundă, jucatorul nostru a înscris golul victoriei în ultimul minut.

Pentru echipa noastră urmează meciul cu Rapid de acasă, din 20 februarie, ora 19:55.

Echipa de start: Otto – Manea (83’ Susic), Graovac, Burcă, Camora (c) – Păun (71’ Neguț), Boateng, Deac (83’ Bordeianu) – Petrila (71’ Sacko), Debeljuh (65’ Buș), Omrani / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava, Ștefan, Bălan, Chipciu

Hai CFR!