Un duel care devine un derby | FC Botosani 3 – 1 CFR Cluj

30-iul.-2016 22:10

FC Botosani 3 – 1 CFR Cluj

Partidele dintre echipa noastră și FC Botoșani au început să se lase cu multe goluri, ținând cont de ultimele întâlniri dintre echipe. Din păcate, de această dată, prima deplasare a sezonului  a adus și „un duș rece”. Meciul a început bine, cu echipa noastră în atac încă din primele minute, însă botoșenenii s-au dovedit a fi foarte periculoși, la rândul lor. După golul lui Antonio Jakolis din minutul 19, echipa din Botoșani a devenit și mai periculoasă în atac, reușind în cele din urmă egalarea chiar înainte de pauză, prin Matulevicius. Repriza a doua a continuat tot cu moldovenii în atac, aceștia reușind să trimită două mingi în vinclul porții lui Marc, prin Fulop și apoi prin Mușat.

Echipa noastră a făcut un meci mai puțin reușit astăzi, însă sperăm ca până la partida cu Dinamo, lucrurile să arate altfel și suntem siguri că echipa se va închega mai bine în perioada următoare, au nevoie de susținerea noastră și să fim, ca până acum, alături de echipa noastră!

Hai CFR!

FC Botosani:

Iliev – Musat, Miron, Plamada, Dimitrov – Fulop, Vasvari, Bordeianu – Astafei (Roman ’71), Matulevicius (Greu ’87), Herghelegiu (Popovici ’81)

Rezerve: Albut, Fulop, Greu, Ichim, Patache, Popovici, Roman

CFR Cluj:

Marc – Camora, Muresan, Larie, Tiago – Paun (Horj ’57), Juan Ruiz (Nouvier ’57), Petrucci, Jakolis – Bud (Guima ’46), Cristian Lopez

Rezerve: Minca, Horj, Veres, Peteleu, Guima, Nouvier, Negrut