Ultima partida acasa in acest sezon | CFR Cluj 0 – 3 Dinamo Bucuresti

08-mai-2017 13:23

CFR Cluj 0 – 3 FC Dinamo Bucuresti

Ultima partidă acasă din acest sezon a adus, din păcate, o nouă înfrângere grea de digerat, cu același scor ca cea precedentă. Băieții au început partida într-o formulă ofensivă, însă oboseala de pe parcursul sezonului, ca urmare și a luptei pentru recuperarea punctelor deficit și a luptei pentru prinderea unui loc de Play-Off și-a spus cuvântul. Nu este o scuză, însă, pentru rezultatele din ultimele partide.

Prima repriză a fost una în care s-a jucat la maxim fiecare fază, un joc frumos, fără întârzieri, fără întreruperi, cu ocazii mari în rândul echipei noastre la poarta dinamoviștilor, trei la număr. În prima repriză am văzut un CFR care și-a dorit să facă uitat rezultatul din partida precedentă de acasă. Cea de-a doua repriză a adus golurile, însă în poarta noastră, prin FIlip, în minutul 50. După acest gol, echipa noastră a revenit în atac și a dominat o bună perioadă de timp echipa oaspete, cu ocazii mari. Din păcate, tot o greșeală personală a făcut ca tabela să se modifice, exact ca la primul gol, și la al doilea, marcat de Hanca în minutul 87. Finalul partidei a adus și mai mulți nervi, Bawab obținând un penalty, iar Bumba reușind transformarea acestuia în 90+7, pentru un 0-3 neverosimil.

Ne rămâne o ultimă partidă în acest sezon, în deplasarea de la Ovidiu, în compania echipei FC Viitorul. Încheiem astfel un sezon foarte dificil, unul care ne-a văzut prezenți între primele echipe ale campionatului. Această luptă pe care am dus-o pe parcursul sezonului și-a spus cuvântul, acum, pe final. Capul sus, mergem înainte, iar sezonul următor ne vedem în Gruia cu forțe proaspete și cu un nou obiectiv.

Hai CFR!!! Lupta continuă!

La începutul partidei, Mario Camora a primit trofeul suporterilor pentru acest sezon, intrând astfel într-o companie selectă a gloriilor acestui club pe care-l iubim, care au fost premiați și recunoscuți de către fani.

Felicitări, Mario Camora! Felicitări întregii echipe pentru toată lupta de până acum!

CFR Cluj:

Marc – Tiago Lopes, Larie, Muresan, Camora – Rus (Nascimento ’88), Deac – Paun (Sirbu ’74), Omrani, Nouvier – Bud (Antal ’80)

Rezerve: Vatca, Antal, Horj, Nascimento, Peteleu, Sirbu, Sorsa

Antrenor: Vasile Miriuta

Dinamo Bucuresti:

Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Lahlangu, Busuladzic – Palic (Bawab ’90+2), Hanca (Bumba ’88), Nistor – Nemec (Rivaldinho ’90)

Rezerve: Cerniauskas, Maric, Oliva, Serban, Bumba, Bawab, Rivaldinho

Antrenor: Cosmin Contra