TUCUDEAN REVINE CU GOL! SEPSI – CFR CLUJ 0-1

20-apr.-2019 22:15

Echipa noastră a câștigat meciul din deplasare cu Sepsi OSK, scor 1-0, după reușita lui George Țucudean!

Echipa noastră a început în atac partida de la Sfântu-Gheorghe, iar Culio a semnat prima ocazie a meciului, trimițând din interiorul careului peste poarta lui Fejer. George Țucudean a revenit cu gol în tricoul CFR-ului. Manea a centrat din banda dreaptă, golgheterul nostru s-a desprins de fundașii echipei adverse și a deschis scorul. Sepsi a replicat prin Rudol, cel care a trimis însă peste poarta lui Arlauskis. Înainte de pauză, Culio a ratat o ocazie imensă. Mijlocașul nostru a șutat în forță de la aproximativ 18 metri de poartă, însă portarul gazdelor a respins spectaculos în bară.

Ocaziile mai mari ale reprizei secunde au aparținut tot formației noastre. Țucudean a rămas în poziție de unu la unu cu portarul gazdelor, a șutat, însă acesta a respins. Câteva minute mai târziu, Deac a centrat din corner, iar Boli a trimis cu capul puțin peste poarta lui Fejer. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, după golul golgheterului Țucudean din minutul 24.

Felicitări, băieți pentru dăruire și pentru cele trei puncte!

Hai CFR! Mereu împreună!

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora (c) – Deac (Păun 87′), Culio, Bordeianu – Moutinho (Djokovic 57′), Țucudean (Costache 75′), Omrani

Rezerve: Fernandez – Peteleu, Mureșan, Hoban