Trei puncte extrem de importante de la Medias

11-feb.-2017 23:32

Gaz Metan Medias 1 – 2 CFR Cluj

Partida din această seară a fost întocmai cum se anunța, una extrem de grea. În săptămâna dinaintea partidei se discuta mult în presă de cei 70 de ani de când CFR Cluj nu a mai învins la Mediaș. Corect, însă la fel se discutase și de partida cu Steaua, din deplasare. Începutul partidei a aparținut categoric gazdelor, care au jucat foarte bine, s-au găsit mai bine în teren, iar ocaziile mari au întârziat să apară. După primele 30 de minute, Miriuță a fost nevoit să efectueze o primă schimbare, Chiriță fiind cel care a ieșit din teren, Păun intrând în locul acestuia. Intrarea lui Păun a adus un suflu nou, iar din acest moment a început să conteze mai mult sistemul folosit de Miriuță pentru această partidă, anume cea în care a început cu Bud și Omrani încă din primul minut.

Scorul la pauză a fost 0-0, însă la Mediaș „se simțea” în aer că ar urma să fie goluri. După o oră de joc la poarta medieșenilor au început să se întețească ocaziile noastre, iar după o serie de 3 mari ocazii, În minutul ’63 Omrani a trimis mingea în poartă, în încercarea de a-l găsi pe Bud. Un gol extrem de important care ne-a descătușat, iar Păun a reușit în minutul ’72 să majoreze diferența. Sikorski a redus din diferență cu 6 minute înainte de final, însă nu a fost suficient pentru medieșeni să revină. 1-2 scor final.

După un punct din partida cu Steaua, victoria de la Mediaș ne aduce pe o poziție de Play-Off momentan, o poziție din care putem spera în perioada următoare. Având în vedere și programul celorlalte contra-candidate la un loc de Play-Off, noi oricum trebuie să fim cât se poate de bine pregătiți, totul stă în jocul nostru.

Hai CFR!!!

Gaz Metan Medias:

Plesca – Romeo (Buziuc ’74), Itoua, Trtovac, Cretu – Bic, Tahar, Zaharia (Buzean ’65) – Sikorski, Eric (Petre ’71), Munteanu

Rezerve: Greab, Lupu, Petre, Danci, Cristea, Buziuc, Buzean

Antrenor: Cristi Pustai

CFR Cluj:

Minca – Peteleu, Muresan, Larie, Tiago Lopes – Nouvier (Sorsa ’77), Gomelt, Rus, Chirita (Paun ’31) – Bud, Omrani (Omrani ’90+1)

Rezerve: Marc, Horj, Sirbu, Sorsa, Paun, Juan Carlos, Roman

Antrenor: Vasile Miriuta