Totul e bine cand se termina cu 3 puncte

02-apr.-2016 20:43

CFR Cluj 2 – 0 Concordia Chiajna

Un meci foarte important în această seară în Gruia, atât din pricina înfrângerii precedente de la Voluntari, cât și din cea a rezultatelor celorlalte partide. Lupta a devenit strânsă în Play-Out, iar suporterii au simțit și ei asta, și au fost prezenți în număr mare la stadion, pentru a-i încuraja pe băieți. Partida din această seară a început foarte echilibrată, posesia fiind împărțită. Cea mai mare ocazie a începutului de meci a avut-o Jakolis, care a trimis un lob peste portarul Bălgrădean, care însă a trecut pe lângă stâlpul din dreapta porții. Jocul a continuat echilibrat până în minutul 36, când Juan Carlos Ruiz a deschis scorul cu o finalizare foarte frumoasă. Acesta a fost și scorul la pauză.

A doua repriză a început cu același joc de echilibrat, prima noastră mare ocazie a reprizei a avut-o tot Jakolis în minutul 62, din pasa foarte bună a lui Ruiz. La fel ca în prima parte, multe întreruperi de joc, însă pasele noastre au fost mult mai închegate de această dată. În min. 76 Petrucci și-a încercat și el norocul cu un șut de la 30m, care a trecut însă peste poarta lui Bălgrădean. În primul minut al prelungirilor, același Juan Carlos Ruiz face 2-0 după o fază foarte bună a băieților noștri.

Excelent rezultat, chiar dacă jocul nu a fost perfect. Pentru perfecțiune vom avea timp, acum este extrem de important să obținem ceea ce ne-am propus și să muncim, să luptăm, să câștigăm fiecare punct pus în joc. În această seară băieții noștri au arătat că au caractere puternice și cum altfel decât cu o victorie foarte meritată.

Hai CFR!!!

 

CFR Cluj:

Marc – Camora, Goian, Larie, Tiago – Gomelt, Petrucci, Ruiz (Tinc ’90+2) – Lopez (Nouvier ’71), Jakolis (Paun ’84), Bud

Concordia Chiajna:

Balgradean – Bucurica, Niasse, Odibe, Tincu (Cristescu ’46), Feussi (Barboianu ’46) – Purece, Obodo, Giurgiu (Cristea ’75), Serediuc – Pena