SUPREMAȚIA ÎN DERBY NE APARȚINE!

22-aug.-2023 03:04

CFR Cluj a câștigat, scor 4-3, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 6-a a Superligii!

Gazdele au început mai bine partida, iar în minutul 10, Stoica a șutat din afara careului, balonul a fost respins de apărarea noastră, iar Oancea i-a pasat înapoi lui Stoica, care a șutat și a reușit să deschidă scorul. În minutul 19, Otele a șutat cu dreptul de la marginea careului, dar portarul gazdelor a reușit să rețină. În minutul 37, Vătăjelu a șutat de la marginea careului, dar Sava a avut o intervenție excelentă și a reușit să pareze. Un minut mai târziu, Chipciu i-a pasat, în centul careului, lui Ianis Stoica, care a șutat cu dreptul și a reușit să facă dubla. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+3, Krasniqi a centrat în careu din partea dreaptă, iar Otele, venit în fața porții, a reușit să înscrie pentru 2-1 și să reducă din diferență.

În minutul 56, același Otele a șutat cu dreptul de la marginea careului, mingea a lovit bara din stânga a lui Iliev, mingea a ricoșat și în celălalt stâlp iar apoi a ajuns la Avounou, care a reușit să egaleze! În minutul 68, după o centrare venită din corner, Ajeti a trimis cu capul pe spațiul porții și a făcut 3-2 pentru CFR. În minutul 75, după un fault în careu al lui Kresic, arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, transformată de Nistor. În minutul 82, Krasniqi i-a pasat lui Avounou, acesta l-a găsit foarte bine pe Jefte în interiorul careului, care a șutat din prima și a înscris golul victoriei, scor final 3-4!

Echipa de start: Sava, Camora (C), Mogoș, Kresic, Ajeti, Tachtsidis (90+5′ Filip), Muhar, Krasniqi, Avounou (86′ Konoplyanka), Bîrligea (74′ Betancor), Otele (85′ Morgan)

Rezerve: Hindrich, Țîru, Morgan, Filip, Fică, Deac, Betancor, Konoplyanka, Luca

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!