SUPORTERII REVIN PE STADION!

29-nov.-2021 13:27

❗️ În lumina ultimelor declarații făcute de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, conform cărora suporterii pot rămâne pe stadion până la finalul meciului chiar dacă acesta se termină după ora 21:00, vă anunțăm că suntem bucuroși că avem posibilitatea să ne revedem pe stadion încă de astăzi la meciul cu Academica Clinceni!

✅ Am făcut eforturi pentru modificarea planului de acțiune într-un timp scurt pentru a reuși să ne bucurăm astăzi de susținerea voastră, însă datorită faptului că perioada pentru organizarea meciului este scurtă, vom deschide pentru spectatori doar Tribuna 2 și Zona VIP. Așadar, abonații din Tribuna 1 vor avea locuri blocate în Tribuna 2 – sectoarele 49 și 50, iar galeria noastră va avea acces în Tribuna 2 – sector 44.

🎟 Autoritățile au transmis suporterilor să își păstreze biletul/abonamentul pentru meci până ajung acasă, pentru a fi prezentat, în caz de nevoie, organelor de poliție.

🟢 De asemenea, vă reamintim că vor putea intra la meci, doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare, dar si persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-COV2.

🔜 Astăzi, începând cu ora 13:00, vom începe vânzarea de bilete online și la casele de bilete pentru partida cu Clinceni! Casele de la stadion vor fi deschise până la ora meciului!

Prețuri bilete:

Tribuna 2 ➡️ 15 lei

🧒🏻 Copiii sub 12 ani au intrare gratuită la acest meci și sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare! Vă mulțumim pentru înțelegere!