SUNTEM ÎN TURUL 3 CONFERENCE LEAGUE!

27-iul.-2022 20:08

După 4-1 la general, CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar UEFA Conference League, unde va da peste Sahtior Soligorsk din Belarus.

În Andorra, CFR a făcut o primă repriză modestă. Gazdele au deschis scorul în minutul 21, după o aruncare de la margine. Bălgrădean a iese eronat pe centrare, Angel De La Torre a încearcat un voleu, dar a lovit slab mingea, care a ajuns la căpitanul Soldevila, iar acesta a deschis scorul.

La începutul reprizei secunde, CFR Cluj a primit penalty, după un duel al lui Deac cu Lima, iar decarul nostru a transformat de la punctul cu var. În minutul 61, Lima a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. În minutul 79, Bordeianu a centrat în faţa porţii, iar Roger a reluat cu capul în transversală. Până la final, echipa noastră a mai avut cateva șanse de gol, dar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Kolinger (Braun 81′), Burcă, Camora – Deac (Muhar 66′), Bordeianu, Cvek – Păun (Petrila 45+2′), Debeljuh (Jefte 66′), Roger (Yeboah 81′)
Rezerve: Scuffet, Gal, Graovac, Vito, Yuri, Buş

Hai CFR!