SUNTEM ÎN SFERTURILE CUPEI!

07-dec.-2022 23:54

CFR Cluj a remizat, scor 0-0, cu Farul Constanța, dar s-a calificat în sferturile Cupei României!

Partida a început cu o ocazie a echipei gazde, dar goalkeeperul nostru a plonjat și a respins excelent balonul. În minutul 3, Borza l-a faultat pe Billong, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar arbitrul i-a arătat cartonașul roșu. Înainte de pauză, în minutul 44, echipa noastră a avut o ocazie excelentă prin șutul lui Yeboah de la marginea careului de 16 metri, dar balonul s-a dus pe lângă poarta lui Buzbuchi.

În minutul 52, Hoban a ratat o șansă bună de a marca. Roger a centrat în careu, iar mijlocașul nostru a trimis pe lângă poartă. În minutul 67, Yeboah a avut și el o ocazie importantă, dar portarul gazdelor a respins șutul său din afara careului. Petrila a semnat ultima șansă a partidei, în minutul 89, cu un șut din afara careului, pe care Buzbuchi l-a respins în corner. Partida s-a încheiat la egalitate, dar cu o calificare, pentru echipa noastră, în sferturile de finală ale Cupei României!

Echipa de start: Scuffet, Braun, Billong, Yuri, Camora, Hoban, Bordeianu (45′ Boateng), Roger, Deac (45’ Petrila), Yeboah (86’ Manea), Bîrligea (63’ Janga)

Rezerve: Sava, Kolinger, Manea, Gîdea, Itu, Ze Gomez, Boateng, Janga, Petrila

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!