SUNTEM ÎN SEMIFINALELE CUPEI!

06-apr.-2023 23:41

CFR Cluj a câștigat, scor 1-0, contra FC Argeș, în sferturile de finală ale Cupei României și s-a calificat în semifinalele competiției!

Prima repriză a fost una echilibrată și calmă, cu puține ocazii din partea ambelor echipe. În minutul 19, Celestine a trimis cu capul pe poartă, însă Maglica a degajat.

Echipa noastră a început mult mai bine repriza a doua, iar în minutul 46, Muhar a șutat puternic pe poartă din exteriorul careului, însă portarul oaspeților a reținut. În minutul 60, Krasniqi a trimis puternic pe poartă de la distanță , însă Micle a boxat mingea. În minutul 76, Jakolis a centrat în careu pentru Garita, care a șutat pe poartă, însă Sava a intervenit foarte bine și a respins mingea. După șase minute, Maglica a reluat mingea din foarfecă, însă portarul a respins. Golul decisiv al meciului a fost înscris în minutul 89, după ce Bîrligea a pasat în careu pentru Krasniqi, care a finalizat și a dus echipa noastră în semifinalele Cupei României.

Echipa de start: Sava, Bălan (46’ Krasniqi), Țîru, Kolinger, Peteleu, Braun, Muhar (66’ Cvek), Hoban, Fica (46’ Petrila), Maglica (84’ Bîrligea), Yeboah (66’ Janga)

Rezerve: Scuffet, Bîrligea, Burcă, Cvek, Filip, Janga, Krasniqi, Manea, Petrila | Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!