SUNTEM IN PRIMAVARA EUROPEANA!

13-dec.-2019 00:52

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană, după ce a învins în ultimul meci al Grupei E Celtic FC, scor 2-0, în fața unui public minunat la Cluj-Napoca!

Campioana noastră a făcut un meci perfect în Gruia în fața celor formației scoțiene! Golurile echipei noastre au fost marcate de Andrei Burcă, în minutul 48, cu o lovitură de cap imparabilă, după o centrare perfectă a lui Deac. Djokovic a dus scorul la 2-0, după o centrare în fața porții a lui Culio și o recentrare a lui Deac. Acesta a fost și scorul final al întâlnirii, rezultat care ne asigură poziția a 2-a în Grupa E și o calificare în primăvara europeană!

Echipa noastră a bifat un nou record fantastic pentru țara noastră! A obținut 12 puncte într-o grupă extrem de dificilă și a devenit echipa din România care bifează cele mai multe puncte într-o grupă din Europa League. CFR Cluj deține și recordul de puncte în Champions League pentru o echipă din țara noastră. În sezonul 2012-2013, Campioana României a obținut 10 puncte bifat în grupă cu Manchester United, Galatasaray și Braga.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut în această campanie! Ați fost minunați!


Echipa de start: Arlauskis – Susic, Burcă, Mike, Camora (cpt.) – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, L. Traore, Omrani
Rezerve: Fernandez – Paşcanu, L. Aurelio, Păun, Golofca, Hoban, Peteleu
Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!