SUNTEM IN PLAY-OFF-UL EUROPA LEAGUE!

16-aug.-2018 21:05

Campioana CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a trecut în dublă manșă de armenii de la FC Alashkert, cu scorul general de 7-0! În Gruia, “vișiniii” s-au impus cu 5-0, după un meci excelent!

Juan Emmanuel Culio a deschis recitalul în returul cu Alashkert, dintr-un penalty obținut de Omrani, în minutul 19. În ultimul minut al primei reprize, Omrani a făcut 2-0, cu o execuție de clasă, de la marginea careului de 16 m. Hoban a dus scorul la 3-0, în minutul 58, în urma unui corner executat de căpitanul Camora. Omrani a semnat dubla în fața echipei din Armenia, cu capul, în urma unui assist al lui George Țucudean. Intrat în repriza a doua, Sebastian Mailat a stabilit scorul final al partidei din pasa lui Păun, 5-0!

Echipa noastră s-a calificat în play-off-ul Europa League și își va afla adversara la finalul meciului dintre Dudelange și Legia Varșovia.

CFR Cluj:

Vâtcă – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora (c) – Djokovic (Bordeianu 56′), Hoban, Culio (Ioniță 64′) – Păun, Țucudean, Omrani (Mailat 69′)

Rezerve: Fărcaș (p), Manea, Lang, Tambe

Hai CFR!