Suntem in Play-Off! | CFR Cluj 1 – 0 FC Viitorul

06-mart.-2017 01:29

CFR Cluj 1 – 0 FC Viitorul

Cea mai grea partidă din acest sezon, din pricina încărcăturii acesteia și din pricina mizei s-a încheiat cu un rezultat favorabil nouă. Suntem acolo unde ne este locul – între primele 6 echipe ale României! Dacă cineva avea dubii la începutul sezonului sau la începutul iernii, poate, astăzi încheiem sezonul regulat pe loc de Play-Off!

Încă din startul partidei, băieții noștri au arătat că sunt echipa care are mai mare nevoie de victorie printr-o posesie mai bună și încercări succesive de a construi atacuri. Un joc bun, echilibrat încă din primele minute, însă după o primă șansă de gol a lui Bud, Ciprian Deac a fost cel care a reușit deschiderea scorului, în minutul 21, cu o execuție frumoasă. La acest scor, nici nu era necesară verificarea scorurilor din celelalte partide. În cea de-a doua repriză oaspeții din această seară au trecut pe lângă egalare o singură dată, însă Mincă a fost la datorie. Băieții noștri au închis extrem de bine jocul, finalul fiind al nostru.

Obiectiv îndeplinit, suntem în Play-Off! Acum începe lupta adevărată și suntem alături de echipă!

Hai CFR!!!

CFR Cluj:

Minca – Tiago, Larie, Muresan, Camora – Paun (Sirbu ’82), Deac, Gomelt (Rus ’71), Nouvier, Omrani (Sorsa ’53) – Bud

Rezerve: Marc, Peteleu, Horj, Nascimento, Sirbu, Sorsa, Rus

Antrenor: Vasile Miriuta

FC Viitorul:

Buzbuchi – Hodorogea, Boli, Tiru, Radoi (Casap ’46) – Benzar, Nedelcu, Purece (Ciobanu ’65) – Chitu (Vina ’46), Morar, Coman

Rezerve: Rimniceanu, Vina, Mladen, Iancu, Dumitrescu, Ciobanu, Casap

Antrenor: Gheorghe Hagi