SUNTEM CALIFICAȚI ÎN PLAY-OFF-UL EUROPA LEAGUE!

25-sept.-2020 00:05

Campioana României s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce s-a impus cu 1-0 în deplasare, împotriva echipei Djurgården FC!

CFR Cluj a început în ofensivă partida de la Stockholm, iar Păun a semnat prima ocazie în minutul 17, însă șutul său din afara careului a trecut puțin pe lângă poartă. Djokovic a fost și el aproape de deschiderea scorului cu o lovitură bună de cap, însă a trimis puțin pe lângă vinclu. Până la pauză, Bălgrădean a avut două intervenții foarte bune pentru echipa noastră, iar scorul pauzei a rămas 0-0.

Echipa noastră a controlat și startul reprizei secunde, iar în minutul 55, în urma unui corner executat perfect de Deac, Paulo Vinicius a reluat cu capul în poarta suedezilor pentru 1-0. Rondon a fost aproape de 2-0, însă reluarea sa din voleu a lovit bara transversală. În minutul 81, Bălgrădean a avut din nou o intervenție providențială la șutul lui Karlstrom, deviat de Ulvestadt.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0, iar băieții obținut o calificare importantă în play-off-ul Europa League, unde vor întâlni formația KuPS, din Finlanda.

Echipa de start:

CFR Cluj ➡️ Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Djokovic, Păun (Pereira 89’) – Deac, Omrani (Debeljuh 86’), Rondon (Hoban 90+3’)

Rezerve ➡️ Sandomierski – Cestor, Chipciu, Manea

Hai CFR! 🚂