START PERFECT ÎN NOUL SEZON!

16-iul.-2023 00:42

CFR Cluj a câștigat, scor 2-0, cu Poli Iași, într-un meci din prima etapă a Superligii!

Chiar în startul partidei, în minutul 4, după devierea lui Țîru, Gheorghiță a trimis balonul în poarta lui Sava și a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofside. În minutul 12, Camora a centrat din stânga, portarul oaspeților a respins mingea în lateral, iar Bîrligea, care se afla într-o poziție perfectă, a înscris de la 6 metri, reușind să deschidă scorul. În minutul 28, același Bîrligea a pasat, prin alunecare, pentru Cvek, croatul a trimis puternic din centrul careului, dar balonul a fost deviat în corner. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+5, Jefte a scăpat spre poartă, l-a driblat pe apărătorul oaspeților, dar Jankov a reușit să repingă.
În startul celei de-a doua reprize, în minutul 49, după o eroare a echipei adverse, Manea a înscris cu o lovitură perfectă de cap, peste portar, de la marginea careului, reușind să dubleze avantajul echipei noastre! În minutul 72, după o lovitură liberă executată de Cvek, Ajeti, aflat în careul mic, a fost aproape de a înscrie, dar un adversar a reușit să devieze în corner. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor final 2-0!

Echipa de start: Sava, Manea (80′ Peteleu), Țîru, Boben (14′ Mogoș), Ajeti, Camora (C), Muhar, Cvek, Filip (67′ Fică), Bîrligea (67′ Otele), Betancor (81′ Krasniqi)

Rezerve: Hindrich, Mogoș, Peteleu, Lucaci, Silaghi, Fică, Krasniqi, Otele, Mustapha

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!