START PERFECT ÎN 2018!

06-feb.-2018 01:11

CFR Cluj începe cu un succes anul 2018, 2-0 împotriva celor de la Concordia Chiajna. Cu o echipă de start în care și-au făcut loc 2 din cele 5 achiziții ale acestei ierni, Țucudean și Ioniță, CFR a deschis scorul în minutul 25, pe fondul unui joc ofensiv excelent, prin Paulo Vinicius, fundașul golgheter, care a ajuns la 3 goluri marcate în tricoul “alb-vișiniu”. Sebastian Mailat, unul dintre cei mai înformă fotbaliști în cantonamentul din Spania, a dus scorul la 2-0 cu o reușită de mare clasă. Culio a avut în gheată reușita de 3-0, însă a ratat în premieră de la punctul cu var, un penalty scos de Țucudean. Spre finalul partidei, Dan Petrescu i-a debutat și pe Costache și Bordeianu, alți doi jucători de valoare transferați în această iarnă.

CFR Cluj revine pe locul 1 în Liga 1 Betano, înainte cu 3 etape de finalul sezonului regulat.

Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!

Hai CFR!


CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora – Hoban – Ioniță (Costache 90+1), Djokovic, Culio (Bordeianu 87), Mailat – Țucudean (Omrani 82)
Rezerve: Vâtcă – Manea, Luchin, Păun
Antrenor: Dan Petrescu

Concordia: Caparco – Bărboianu, Albu, Manasse, Fota – Babic, Bucșa, Deaconu (Bud 54) – Grădinaru (Bawab 66), Batin (Nivaldo 66), Bumba
Rezerve: Vitkauskas – Patache, Pena, Georgescu
Antrenor: Ion Moldovan