START IDENTIC! CFR CLUJ – FC BOTOSANI 1-1

20-iul.-2018 23:20

Campioana CFR Cluj a început noul sezon al Ligii 1 cu o remiză, scor 1-1, în fața celor de la FC Botoșani, pe teren propriu. Același rezultat a fost înregistrat și în prima etapă a sezonului precedent între cele două echipe.

CFR Cluj a început în atac partida, punând presiune pe adversar încă din start, iar Vinicius a marcat pentru 1-0 în minutul 11, însă centralul partidei a anulat reușita pe motiv de ofsaid. Câteva minute mai târziu, același Vinicius a trimis din nou mingea în plasă și a făcut 1-0 pentru CFR Cluj. Imediat după startul reprizei secunde, Lorand Fulop a egalat pentru FC Botoșani. Până la finalul partidei, campionii și-au mai creat și alte ocazii de poartă, însă neșansa a făcut ca partida să se încheie la egalitate, 1-1.

Pe noi ne așteaptă un meci extrem de important în Turul 2 Preliminar al Ligii Campionilor, împotriva suedezilor de la Malmo, și avem nevoie de susținerea voastră!
Ne vedem pe stadion!

Hai CFR!

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Hoban (Males 82′), Djokovic (Costache 60′), Culio – Deac (De Luca 90+3′), Țucudean, Omrani

Rezerve: Vâtcă – Peteleu, Mailat, Bordeianu

Antrenor: Edward Iordănescu