CFR Cluj 0 – 0 Zorya Luhansk | 4 din 4 fara gol primit! Venim pentru Supercupa!

30-iun.-2016 19:10

08 Iulie | CFR Cluj 0 – 0 Zorya Luhansk

Șanse la ambele porți în prima repriză, cu un joc frumos, echilibrat, în compania unei echipe solide din campionatul Ucrainei. O ocazie enormă a lui Camora în minutul 89, însă mingea nu a vrut să intre,  la fel și Tiago Lopes, care a trimis cu capul direct în plasa laterală, în minutul 80. A doua repriză a fost la fel de bună ca prima, ocazii la ambele porți, ucrainienii au fost periculoși și ei la câteva faze, însă Marc și Mincă au avut, pe rând, intervenții foarte bune.

Primul 11: Marc – Camora, Muresan, Larie, Tiago Lopes – Paun, Ruiz, Petrucci, Jakolis – Bud, Negrut

Pe parcursul reprizei au iesit Marc, Negrut, Paun, Jakolis, Larie, Petrucci, Tiago si au intrat Minca, Cristian, Nascimento, Peteleu, Horj, Veres, Pintea.

Patru meciuri fără gol primit în cantonamentul din Slovenia, rezultatele sunt foarte bune, însă cel mai mult contează acum meciul care urmează!

Suntem pregătiți să ținem Supercupa aici, la Cluj!

Hai CFR!!!


06 Iulie | CFR Cluj 1 – 0 Dinamo Moscova

1-0 | Mario Camora ’32

Un nou rezultat excelent pentru echipa noastră, în al treilea amical al verii în cantonamentul din Slovenia. Prima repriză a fost controlată de băieții noștri, Jakolis fiind aproape de a marca în repetate rânduri, încă din primul sfert de oră. Acțiunile la poarta rușilor s-au întețit, Camora, Ruiz și Jakolis din nou fiind foarte aproape de a marca. Camora deschide scorul cu un șut la colțul lung! Bară-gol, după o fază excelentă creată de Ruiz și este CFR Cluj 1 – 0 Dinamo Moscova! După golul frumos reușit în minutul 32 de Mario Camora, Guima a trecut pe lângă majorarea scorului chiar înainte de pauză. În a doua repriză, Cristian și Petrucci au fost și ei foarte aproape de a majora scorul, fără prea multe probleme la poarta noastră.

Echipa de astazi: Marc – Camora, Tinc, Larie, Peteleu – Veres, Juan Ruiz – Jakolis, Negrut, Nouvier – Guima

Pe parcursul partidei au ieșit Marc, Larie, Tînc, Nouvier, Veres, Negruț, Ruiz, Camora și au intrat Moldovan, aflat la debutul în poarta CFR-ului, Horj, Mureșan, Păun, Petrucci, Cristian, Nascimento, Neagu.

Următorul meci este pe data de 8 iulie, în compania ucrainienilor de la Zorya Luhansk, de la 19:00.

Hai CFR!


03 Iulie | CFR Cluj 2 – 0 Vorskla Poltava

Primul 11: Mincă – Camora, Larie, Mureșan, Peteleu – Petrucci, Juan Ruiz – Păun, Negruț, Jakolis – Bud
Rezerve: Vâtcă, Tînc, Nascimento, Nouvier, Horj, Veres, Neagu, Hodgyai

1-0 | Adita Paun ’30

2-0 | Ionut Larie ’49

A doua victorie din tot atâtea meciuri pentru băieții noștri în cantonamentul din Slovenia. După golul lui Larie, meciul a continuat să fie controlat de ai noștri, cu ocazii mai mari de gol de partea noastră. Au ieșit pe parcursul celei de-a doua reprize: Mincă, Peteleu, Păun, Juan Ruiz, Bud, Jakolis, Mureșan și au intrat Vâtcă, Tînc, Nouvier, Veres, Nascimento, Neag, Horj.

Felicitări pentru încă un meci excelent! Următorul meci va fi peste trei zile, în compania rușilor de la Dinamo Moscova.

Hai CFR!!!


Schimbări în programul echipei în cantonament, astfel după partida câștigată împotriva slovenilor de la Rudar Velenje, băieții noștri vor disputa celelalte trei partide, după cum urmează:

03 Iulie, 19:15 | CFR Cluj 2 – 0 Vorskla Poltava (Ucr)
06 Iulie, 19:00 | CFR Cluj – Dinamo Moscova (Rus)
08 Iulie, 19:00 | CFR Cluj – Zorya Luhansk (Ucr)

Hai CFR!!!


30 iunie | CFR Cluj 2 – 0 NK Rudar Velenje (Svn)

Primul 11: Marc – Camora, Larie, Muresan, Peteleu – Juan Ruiz, Petrucci – Nouvier, Negrut, Jakolis – Bud

Încă din primele minute, echipa noastră a fost cea mai periculoasă, având trei mari ocazii de a înscrie. Prima repriză a fost echilibrată, cu ocazii la ambele porți, ai noștri creându-și, însă, mai multe șanse de a marca. Schimbările efectuate la pauză: ies Marc, Jakolis, Nouvier și Bud, intră Mincă, Nascimento, Păun și Guima.

Pe lângă schimbările efectuate la pauză, pe parcursul celei de-a doua reprize au mai ieșit Negruț, Juan Ruiz, Peteleu și Mureșan, iar în locul lor au intrat Vereș, Horj, Tînc și Csiki, acesta din urmă fiind la primul său meci la echipa mare a CFR-ului.

Golul lui Guima, din minutul 63 a închis meciul în favoarea noastră, ocaziile mari din cea de-a doua repriză fiind tot în rândul băieților noștri. Un prim meci excelent, în această stagiune din Slovenia, iar acum trecem să pregătim următoarea partidă pe care o vom disputa duminică, 3 iulie.

Următorul meci:

03 iulie | CFR Cluj – Zorya Luhansk (Ucr)

Hai CFR!!!


Într-o perioadă plină, în care capul de afiș îl ține Euro 2016 din Franța, echipa noastră începe pregătirile pentru noul sezon 2016-2017. Lotul se reunește la Cluj-Napoca pe 20 iunie, urmând ca mai apoi să efectuăm un cantonament de pregătire în Slovenia, la Maribor, în perioada 28 iunie – 9 iulie. În aceste zile vom disputa 4 partide amicale, după programul următor:

30 iunie | CFR Cluj 2 – 0 NK Rudar Velenje (Svn)

03 iulie | CFR Cluj – Zorya Luhansk (Ucr)

06 iulie | CFR Cluj – Dinamo Moscova (Rus)

08 iulie | CFR Cluj – FC Karpaty Lviv (Ucr)

Dacă intervin modificări la acest program, de fiecare dată vă vom ține la curent cu aceste schimbări de program aici pe site și pe pagina noastră de Facebook. De asemenea, vă vom ține la curent într-un sistem LIVE TEXT la fiecare partidă pe care băieții noștri o vor disputa în acest cantonament de pregătire.

Suntem încrezători în noul sezon și așteptăm cu nerăbdare startul Ligii 1. Până atunci, spunem HAI ROMÂNIA și, cum altfel decât HAI CFR!!!