Start cu dreptul in Play-Out

05-mart.-2016 19:56

CSMS Iasi 0 – 2 CFR Cluj

Un început de Play-Out excelent pentru echipa noastră, astăzi la Iași. După doar 8 minute, Păun, Ruiz și Bud, pe rând l-au făcut mare pe portarul ieșenilor, într-o fază care poate fi încadrată fără probleme la premiul de Ratarea Sezonului. În aceeași fază mingea a izbit și transversala porții gazdelor. O greșeală a lui Ciucă în apărare a făcut ca Bud să preia mingea și, cu un șut puternic, să deschidă scorul în minutul 21. Acesta a fost și scorul la pauză.

146

Cea de-a doua repriză a consemnat același joc bun al echipei noastre, care a reușit să păstreze mingea și să-și creeze oportunități de a majora scorul. Gazdele noastre de astăzi au fost și ele aproape de gol, însă Traian Marc a fost pe fază și a scos un șut puternic. Mijlocul celei de-a doua reprize a găsit-o pe CSMS Iași în ofensivă, presiunea fiind ținută la poarta noastră, însă apărarea și-a făcut datoria. Cartonașul roșu primit de Vitor Bruno în minutu 69 a mărit mai mult presiunea în careul nostru. Traian Marc a fost omul finalului de meci, reușind câteva intervenții extraordinare chiar și în prelungirile meciului. Pe final, am ținut mingea în jumătatea ieșenilor, iar după ce șutul lui Jakolis a fost respins de Caparco în față, Dani Coelho adus fost la locul potrivit și a dus scorul la 0-2 în minutul 90+4.

Un scor bun, un joc bun, al 5-lea meci fără înfrângere și al 4-lea meci fără gol primit. Ne întoarcem de la Iași cu 3 puncte extrem de prețioase pentru acest Play-Out și sperăm să creștem calitatea jocului de la meci la meci.

CFR Cluj:

Marc – Camora, Goian, Muresan, Dani – Juan Ruiz (Tinc ’75), Petrucci, Gomelt – Vitor Bruno, Bud (Cristian Lopez ’67), Paun (Jakolis ’58)

CSMS Iasi:

Caparco – Tiganasu, Ciuca, Mihalache, Voicu – Cretu, Gheorghe – Bole, Cristea, Viveiros (Onduku ’62) – Golubovic

Felicitări băieților pentru meciul de astăzi!

Hai CFR!