START CU DREPTUL ÎN PLAY-OFF! CFR CLUJ – ASTRA GIURGIU 2-1

03-mart.-2020 00:54

Echipa noastră a început cu un succes play-off-ul Ligii 1, scor 2-1, împotriva celor de la Astra Giurgiu.

Petrila a ratat prima ocazie a meciului, în minutul 1, când șutul său din interiorul careului a lovit plasa laterală a porții. Cipri Deac a reușit deschiderea scorului, în minutul 8, cu o lovitură de cap din interiorul careului de 6 metri, după o centrare perfectă a lui Djokovic. Astra a replicat prin Denis Alibec. Acesta a scăpat singur cu Arlauskis, însă a fost ajuns din spate de Boli și deposedat. Înainte de pauză, același Alibec a mai semnat o ocazie mare, însă Arla a respins spectaculos.

CFR Cluj a început bine repriza secundă, iar Djokovic a trimis periculos cu capul dintr-o lovitură liberă, însă portarul Astrei a respins. În minutul 57, centralul Cătălin Popa a acordat ușor o lovitură de pedeapsă pentru Astra, iar Alibec a transformat de la punctul cu var. Vinicius a avut șansa de a readuce echipa noastră în avantaj, însă lovitura sa de cap a fost respinsă de Lazar. Intrat în repriza secundă, Adiță Păun a marcat golul victoriei pentru Campioana Noastră cu un șut bine plasat din interiorul careului de 16 metri. Partida s-a încheiat cu 2-1, iar băieții noștri încep perfect play-off-ul Ligii 1. Ne așteaptă alte 9 finale pentru titlul cu numărul 6.

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost în această seară alături de noi! Ați fost minunați!

Hai CFR!


Echipa de start: Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora (cpt.) – Itu (Păun 61′), Djokovic (Țucudean 73′), Hoban – Deac, Rondon, Petrila (Ciobotariu 85′)

Rezerve: Sandomierski – Cestor, Omrani, Bordeianu