START CU DREPTUL IN LIGA 1! CLINCENI – CFR CLUJ 1-2

23-aug.-2020 20:02

CFR Cluj a început noul sezon al Ligii 1 cu victorie, scor 2-1, în deplasare cu Academica Clinceni, după golurile marcate de Costache și Petrila.

Campioana României a început bine meciul, iar Rondon și-a creat prima ocazie a partidei, însă lovitura sa de cap a fost reținută de portarul gazdelor. În minutul 15, Costache a deschis scorul pentru CFR Cluj. Deac a pasat în marginea careului, iar mijlocașul nostru a șutat pe jos pentru 1-0. Cestor a fost și el aproape de gol în urma unei faze fixe, însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.

Imediat după startul reprizei secunde, Clinceni a primit penalty, în urma unui fault a lui Boli asupra lui Markovic, iar Cebotaru a egalat. Intrat în repriza secundă în locul marcatorului Costache, Petrila a adus victoria echipei noastre după o fază frumoasă. Deac a centrat din banda dreaptă, Chipciu a recentrat cu capul, iar Petrila a făcut 2-1.

Băieții încep cu o victorie noul sezon al Ligii 1, iar în următorul meci oficial vor întâlni formația croată Dinamo Zagreb, într-un meci din pentru Turul 2 Preliminar UEFA Champions League, miercuri, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Echipa de start ➡️ Bălgrădean – Susic (89′ Păun), Boli, Cestor, Camora – Bordeianu, Itu (57′ Debeljuh), Djokovic (46′ Hoban) – Deac, Rondon (57′ Chipciu), Costache (69′ Petrila)

Rezerve ➡️ Rus I., Butean, Ciobotariu, Golofca, Păun

Hai CFR!🚂