START CU DREPTUL ÎN GRUPA A! CSKA SOFIA – CFR CLUJ 0-2

22-oct.-2020 21:50

Campioana României a avut parte de un start perfect în Grupa A UEFA Europa League! CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Sofia cu 2-0, după reușitele lui Rondon și Deac. 

CSKA a avut prima ocazie a partidei prin Yomov, cel care a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat spre poartă, însă Bălgrădean a avut o intervenție foarte bună. Portarul nostru a avut o nouă intervenție excelentă în minutul 6 la acțiunea lui Sowe, mingea respinsă a ajuns la Hoban care a degajat în corner. Sankare a șutat din afara careului, pe centrul porții, însă Bălgrădean a reținut cu siguranță. Campioana României a avut prima ocazie mare a partidei în minutul 19, când Vinicius a trimis cu capulspre poartă după o centrare a lui Păun, iar goalkeeperul gazdelor a respins cu dificultate. În minutul 31, Păun a șutat de la distanță, însă pe direcția portarului. La faza imediat următoare Djokovic a trimis și el în forță de la marginea careului, însă în blocajul fundașilor echipei gazdă.

CFR Cluj a început perfect repriza secundă, iar în minutul 53, Păun a executat scurt un corner până la Deac, cel care a centrat perfect până la Rondon care a făcut 1-0 cu o lovitură de cap. În minutul 72, Debeljuh a fost faultat în careu de Youga, iar centralul a acorddat penalty pentru echipa noastră. Deac a transformat cu siguranță de la punctul cu var și a semnat golul doi al unei victorii extrem de importante obținută chiar la primul meci din Grupa A UEFA Europa League în acest sezon!

Pentru CFR Cluj urmează un meci în deplasare la FC Voluntari, duminică, de la ora 21:30, iar săptămâna viitoare joi, Campioana României va primi vizita celor de la Young Boys Berna, în meciul 2 din Grupa A UEFA Europa League!


CFR Cluj➡️ Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora (cpt.) – Deac (Chipciu 78′), Hoban, Djokovic – Rondon (Carnat 87′) , Păun (Pereira 83′), Debeljuh (Vojtus 87′)

Rezerve➡️ Sandomierski – Manea, Omrani, Ciobotariu, Latovlevici, Cestor, Itu, Joca

Hai CFR! 🚂