START CU DREPTUL ÎN CUPA ROMÂNIEI!

28-sept.-2023 21:28

CFR Cluj a câștigat, scor 3-1, cu CSM Alexandria, în prima etapă din grupa B a Cupei României!

Echipa noastră a început perfect meciul, iar în minutul 2, Alin Fică a pătruns în careul advers, a șutat de la colțul lung și a reușit să deschidă scorul! În minutul 11, gazdele au avut o ocazie importantă. Georgescu a șutat din flancul drept, Hindrich a respins, balonul a ajuns la Neagu, care a șutat puternic din fața porții, dar portarul nostru a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă și de această dată. În minutul 35, după un henț în careul nostru, gazdele au primit penalty. Stancu a executat lovitura de pedeapsă și a reușit să egaleze. Înainte de pauză, în minutul 43, căpitanul nostru din această seară, Karlo Muhar, a șutat perfect de la marginea careului și a reușit să ne readucă în avantaj!

În startul celei de-a doua reprize, în minutul 46, Bîrligea a preluat centrarea lui Otele și a trimis de la 5 metri, portarul gazdelor a reușit să respingă dar Camora, proaspăt intrat în repriza secundă și aflat într-o poziție excelentă, a reușit să înscrie! În prelungirile celei de-a doua reprize, în minutul 90+3, același Bîrligea a trimis excelent din apropierea porții, dar portarul a intervenit și a respins balonul. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor final 3-1!

Ne întoarcem acasă iar duminică, 1 octombrie, întâlnim FC U Craiova 1948 în a 11-a etapă a Superligii! Ne vedem în Gruia!

BILETE ONLINE: https://bit.ly/BileteCFRFCU

Echipa de start: Hindrich, Rion (46′ Camora), Mogoș, Kresic, Morgan, Krasniqi, Muhar (C), Fică (64′ Deac), Filip (84′ Nortey), Betancor, (46′ Otele) Juricic (46′ Bîrligea)

Rezerve: Sava, Bălgrădean, Camora, Nortey, Lucaci, Deac, Otele, Mihai, Bîrligea

Hai CFR!