SIVASSPOR – CFR CLUJ 3-0

28-oct.-2022 02:08

CFR Cluj a pierdut, scor 3-0 (1-0), în deplasare cu Sivasspor, într-un meci contând pentru grupa G UEFA Europa Conference League. 

Prima ocazie a meciului a aparținut băieților noștri. Janga a centrat în forță de pe flancul drept, însă Roger nu a reușit să ajungă la timp pentru a împinge balonul în plasă. În minutul 5, Saba a șutat din marginea careului, însă Scuffet a respins de la rădăcina barei. Același Saba a trimis spre poartă din lovitură liberă, iar Scuffet a deviat în transversală. În minutul 22, gazdele au deschis scorul prin Mustafa Yatabare din poziție suspectă de ofsaid. În minutul 36, Boateng a trimis o pasă de efect în margine, la Camora, care a centrat în fața porții, de unde Janga a reluat puțin peste poartă.

După startul reprizei secunde, Gradel a trimis pe poartă după o lovitură liberă indirectă, iar în încercarea de a respinde, Janga a deviat balonul în propria poartă. În minutul 73, Saba a șutat în forță din marginea careului de 16 metri, Scuffet a respins, iar acesta a sărit la Yatabare, care a făcut 3-0 și a stabilit scorul final al meciului.

Chiar dacă a pierdut în Turcia, echipa noastră păstrează șanse de calificarea în următoarea fază a competiției. Ultimul meci din grupă, decisiv, se joacă joia viitoare în Gruia, de la ora 19:45, cu Ballkani!

Echipa de start: Scuffet – Manea, Kolinger (46′ Burcă), Yuri (85′ Bordeianu), Camora, Deac (70′ Petrila), Boateng (78′ Hoban), Muhar, Roger, Lovro (70′ Braun), Janga / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Bălgrădean, Gal, Billong, Brucic, Buș, Vito, Malele

Hai CFR!