SEPSI OSK – CFR CLUJ 3-0

26-apr.-2023 22:57

CFR Cluj a pierdut, scor 0-3, cu Sepsi OSK, într-un meci din semifinalele Cupei României.

Echipa noastră a început slab partida, iar gazdele au deschis repede scorul prin Păun, cel care a înscris cu capul în urma unei lovituri libere. Prima ocazie a echipei noastre a venit în minutul 17, când Muhar a trimis cu capul puțin peste poarta lui Niczuly. În minutul 29, Sepsi a făcut 2-0 prin Ștefănescu, cel care a înscris cu un șut puternic din șase metri. Înainte de pauză, Andrei Burcă a fost eliminat după ce l-a ținut în careu pe Safranko, Sepsi a primit penalty, dar Matei a trimis în bară de la punctul cu var.

În minutul 64, după centrarea lui Bordeianu din corner, Yuri a reluat cu capul dar nu a reușit să trimită balonul în poarta gazdelor. În minutul 73, Nicolae Păun a șutat puternic din afara careului, dar Scuffet a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă. Trei minute mai târziu, Cosmin Matei a șutat de la marginea careului, dar portarul nostru a reușit să intervină și de această dată. În minutul 81, după ce mingea l-a lovit în mână pe Braun, centralul a arătat penalty pentru echipa gazdă. Marius Ștefănescu a șutat de la 11 metri, mingea a fost respinsă de Scuffet, dar Mario Rondon a fost pe fază și a înscris, stabilind scorul final al partidei, 3-0.

Echipa de start: Scuffet, Braun, Yuri, Burcă, Camora (46′ Țîru), Cvek, Muhar (46′ Fica), Boateng (46′ Peteleu), Yeboah, Petrila (46′ Bordeianu), Janga

Rezerve: Sava, Kolinger, Țîru, Peteleu, Hoban, Bordeianu, Bîrligea, Mustapha, Fică

Antrenor: Dan Petrescu