SEPSI OSK – CFR CLUJ 2-2

07-mart.-2023 00:03

CFR Cluj a remizat, scor 2-2, cu Sepsi Sfântul Gheorghe, într-un meci din etapa 29 a Superligii!

În mai puțin de un minut de la startul partidei, echipa noastră a avut parte de prima ocazie, Boateng a reluat în fața porții în urma unei aruncări de la margine, însă nu a reușit să înscrie. Câteva minute mai târziu, în minutul 4, Petrila a șutat din interiorul careului, însă nu a prins spațiul porții. Gazdele au deschis scorul în minutul 10 printr-o lovitură de cap al lui Mark Tamaș din careu. Patru minute mai târziu, Boateng a deviat o minge venită din corner, care a ajuns pe bara a doua la Petrila, însă atacantul a trimis mingea puțin peste poartă. În minutul 28, Deac a centrat din lovitură liberă în careu, Kolinger a reluat cu capul însă portarul advers a respins. După 3 minute, Muhar a șutat puternic din afara careului, portarul a respins în corner de lângă bară. În minutul 31, Deac a centrat din corner iar Yuri a reluat cu capul și a înscris pentru 1-1. În minutul 36, Petrila a centrat pentru Janga, care a preluat mingea și a șutat puternic spre poartă, marcând astfel golul de 1-2, iar echipa noastră a intrat cu avantaj la vestiare.

În minutul 68, Braun a centrat după un duel câștigat cu un fundaș al gazdelor, Krasniqi a reluat, însă a trimis peste poartă. La câteva minute distanță, Ninaj a reluat cu capul în urma unui corner, însă Scuffet a intervenit foarte bine. În minutul 73, Safranko a reluat mingea după o centrare și a marcat golul egalizator. Cu 5 minute înainte de finalul partidei, Krasniqi a centrat din corner, Yuri a reluat mingea din foarfecă, însă mingea trimisă de fundașul nostru a trecut puțin pe lângă poartă. În ultimul minut al prelungirilor, Cvek a șutat puternic din afara careului, însă nu a nimerit spațiul porții, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Echipa de start: Scuffet, Camora (c), Yuri, Kolinger, Braun, Krasniqi (86’ Yeboah), Muhar (86’ Hoban), Boateng, Deac (78’ Cvek), Petrila (78’ Fica), Janga

Rezerve: Sava, Bordeianu, Cvek, Fica, Filip, Hoban, Peteleu, Țîru, Yeboah | Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!