SEPSI OSK – CFR CLUJ 0-2

26-feb.-2022 20:40

CFR Cluj a câștigat, scor 0-2 (0-1), în deplasare cu Sepsi OSK, într-un meci contând pentru etapa 28.

Echipa noastră a deschis scorul chiar în debutul partidei. Mario Camora a înscris cu un șut superb din afara careului. În minutul 23, gazdele l-au pus la încercare pe Otto, cu o lovitură de cap din apropierea porții, însă portarul nostru a avut o intervenție foarte bună. După câteva minute, Sepsi a avut o nouă șansa de a marca prin Ștefănescu, însă mingea a trecut pe lângă poarta noastră. Înainte de pauză, Neguț a centrat în careu, însă portarul Niczuly a reținut.

În startul reprizei secunde, gazdele de la Sepsi au avut câteva incursiuni periculoase în careul nostru, însă fără a pune în mare pericol poarta lui Otto. În minutul 61, dintr-o lovitură liberă, Cipri Deac putea dubla avantajul echipei noastre, însă mingea a trecut pe lângă poartă. 79, După o cursă a lui Claudiu Petrila și o pasă bună în careu, Debeljuh a avut șansa golului de 2-0, însă portarul gazdelor a respins cu dificultate mingea trimisă de atacantul nostru. În minutul 86, același Debeljuh a scapat din marcaj la o lovitură de la colțul terenului și a înscris cu genunchiul stabilind scorul final al meciului de la Sfântu-Gheorghe, 0-2.

Echipa de start: Otto – Manea (63′ Susic), Graovac, Burcă, Camora (c) – Deac (88′ Yuri), Boateng, Bordeianu – Roger (73′ Petrila), Dugandzic (46′ Debeljuh), Neguț (88′ Păun)

Rezerve: Sava, Ștefan, Chipciu, Sacko / Antrenor: Dan Petrescu

Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare cu FC Voluntari, miercuri, 2 martie, ora 19.55.

Hai CFR!