SEPSI OSK – CFR 1907 CLUJ 1-1

29-mart.-2024 22:53

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, în deplasare cu Sepsi OSK, în cea de-a doua etapă a Play-off-ului Superligii.

Echipa noastră a început bine meciul de la Sfântu Gheorghe, iar Bîrligea a avut prima ocazie a partidei. Atacantul nostru a scăpat singur cu Niczuly, portarul gazdelor a intervenit și l-a faultat pe atacantul nostru, însă centralul partidei nu a acordat penalty pentru CFR. După câteva minute, Sepsi a deschis scorul prin Ștefănescu, cel care l-a învins pe Sava cu un șut din interiorul careului. În minutul 21, Deac a centrat excelent din corner, iar Boben a adus egalarea pentru o echipa noastră, cu o lovitură de cap. Până la pauză, Keita a mai avut o șansă importantă pentru CFR, dar mingea trimisă de el a trecut pe lângă poartă.

Repriza secundă a fost una echilibrată, fără prea multe ocazii de poartă. În finalul părții a doua însă, Avounou a șutat de la distanță excelent, însă Niczuly a respins cu dificultate șutul mijlocașului nostru, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Echipa de start: Sava – Manea, Mogoș, Boben, Camora (c), Keita, Muhar, Tachtsidis (82′ Avounou), Deac (86′ Fică), Otele, Bîrligea (72′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Cimpoeșu – Fică, Filip, Aussi, Filip, Avounou, Ciupei, Serebe, Michael, Radu, Abeid

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!