REVENIRE DE CAMPIOANA! CHINDIA – CFR CLUJ 1-4

03-aug.-2019 23:16

⚽ Campioana noastră a revenit perfect după ce a fost condusă la pauză de Chindia Târgoviște cu 1-0 și s-a impus cu 4-1, după reușitele lui Țucudean, Păun și Deac, cel care a semnat o dublă!

CFR Cluj a început în atac partida de la Ploiești, iar Păun a semnat prima ocazie a meciului în minutul 11, însă mingea trimisă de el a ajuns în plasa laterală a porții. Chindia a revenit în joc, iar în minutul 27 a deschis scorul prin Neicuțescu. După golul primit, Campionii noștri au revenit, iar Păun a fost aproape de egalare înainte de pauză, însă mingea trimisă a șters bara. Imediat după startul reprizei secunde, CFR a făcut 1-1. Butean a preluat perfect, a centrat, iar Țucudean a trimis mingea în poartă. În minutul 67, Păun a profitat de o respingere greșită a oaspeților și a făcut 2-1 cu un șut în forță din marginea careului de 16 metri. După câteva minute, băieții noștri au reușit o fază extraordinară, finalizată cu gol de Ciprian Deac. Același Deac a marcat din nou și a stabilit scorul final al partidei, 4-1 pentru CFR. Hoban l-a lansat perfect pe „decarul” nostru în atac, iar acesta a înscris cu un șut la colțul lung.

🏆 Campioana noastră obține o victorie importantă în Liga 1, cu câteva zile înaintea meciului cu Celtic FC, de la Cluj. Vă așteptăm alături de noi pentru că împreună suntem mai puternici!

Bilete online pentru meciul cu Celtic ➡ https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-vs-celtic-glasgow/

Pachete online pentru meciurile cu Celtic și FC Hermannstadt ➡ https://www.bilete.ro/pachet-cfr-1907-cluj/

Echipa de start ➡ Vâtcă – Butean, Cestor, Mureșan, Peteleu – Itu (27′ Luis Aurelio), Hoban, Păun – Deac, Țucudean (66′ Omrani), Costache (87′ Petrila)

Rezerve ➡ Rus A. – Susic, Sylla, Burcă

Hai CFR! 🚂