REVENIM PE PRIMUL LOC! CFR CLUJ – ASTRA GIURGIU 2-0

17-dec.-2019 00:27

Campioana noastră a obținut o victorie importantă la ultimul meci al lui Culio în Gruia, scor 2-0, împotriva celor de la Astra Giurgiu, după golurile marcate de Andrei Burcă și Juan Emmanuel Culio.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 23! Păun a pasat în careu către Costache, acesta a încercat să șuteze, mingea a ajuns la Burcă, iar apărătorul nostru a făcut 1-0 cu un șut din apropierea porții. Fundașul CFR-ului a semnat astfel cel de-al doilea gol în doar câteva zile, după cel marcat și împotriva lui Celtic!

Echipa noastră și-a creat ocazii imense în repriza secundă. Prima dată, Costache a rămas în poziție ideală la câțiva metri de poartă, însă a trimis pe lângă bară, iar în minutul 68, Rondon a avut șansa de a face 2-0, însă mingea a ocolit spațiul porții și de această dată. Înainte cu 6 minute de final, Culio a dublat avantajul echipei noastre, chiar la ultimul său meci în Gruia. Mijlocașul echipei noastre a centrat, iar portarul Kitanov a încercat să rețină, însă a scăpat mingea în poartă, iar Culio a semnat un nou gol extrem de valoros, în fața unui public minunat, care l-a ovaționat minute în șir și la începutul și la finalul partidei.

Vă mulțumim, dragi CFR-iști! Ați fost minunați!


Echipa de start:

Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Bordeianu 57’), Culio, Hoban – Costache, Rondon, Păun (Omrani 73’)

Rezerve: Rus – Peteleu, Boli, Petrila, Pereira

Hai CFR!