Revenim in lupta | CS U Craiova 1 – 4 CFR Cluj

01-apr.-2017 23:34

CS U Craiova 1 – 4 CFR Cluj

O seară memorabilă la Pitești în această seară, chiar dacă a fost 1 aprilie, niciuna dintre echipe nu a glumit. Ambele echipe au intrat perfect în joc, acest lucru fiind clar după primele ocazii de la ambele porți. După câteva șanse la ambele porți, Deac a deschis scorul în minutul 18 printr-un șut excepțional de la distanță. În minutul 20, Adiță Păun a majorat avantajul din pasa marcatorului primului gol, Ciprian Deac. Un gol extrem de important marcat de Păun chiar de ziua sa – ce cadou și-a făcut! Până la pauză, oltenii nu au reușit să pună probleme mari. După pauză, în schimb, ca urmare a unui henț în careu al lui Horj, Gustavo a redus din diferență de la 11m. Craiovenii au fost aproape de egalare în cateva rânduri, forțând acțiunile la poarta noastră, însă Tomislav Gomelt a dus din nou echipa noastră într-un avantaj liniștitor din centrarea excelentă a lui Omrani. Același Billel Omrani a reușit un nou assist în minutul  73, pentru Deac, care a deschis și a închis tabela în această seară!

Trei puncte ca urmare a unui 1-4, într-o partidă extrem de importantă, din acest Play-Off! Se anunța o partidă echilibrată, foarte grea, mai ales după partidele din Cupă ale ambelor echipe, însă ce meci au făcut băieții noștri! Un joc care ne face cinste și care ne dă speranțe. Mai sunt 7 partide, așa că nu faceți poze cu clasamentul, drumul nostru continuă!

Hai dragă CFR! Luptăm până la final!

CS U Craiova:

Calancea – Dimitrov, Screciu, Kelic, Briceag (Bucurica ’30 / Jazvic ’71) – Mateiu (Markovic ’79), Zlatinski, Baluta – Gustavo, Ivan, Bancu

Rezerve: Mingote, Markovici, Jazvic, Dumitras, Burlacu, Bucurica, Birzan

Antrenor: Gheorghe Multescu

CFR Cluj:

Minca – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Nascimento (Rus ’62), Gomelt – Deac, Paun (Antal ’71), Nouvier – Omrani (Roman ’81)

Rezerve: Marc, Muresan, Peteleu, Rus, Sirbu, Antal, Roman

Antrenor: Vasile Miriuta