Remiza tur-retur cu Astra

13-feb.-2016 21:01

În această seară băieții noștri au intrat mai motivați în teren, lucru care s-a văzut prin faptul că noi am fost cei care am deschis scorul la Giurgiu. Două greșeli în defensivă, însă, au făcut ca băieții noștri să se întoarcă la Cluj doar cu un singur punct.

Prima repriză a aparținut gazdelor, care au încercat câteva atacuri, respinse, însă de către defensiva noastră. În minutul 39, la primul său meci oficial la CFR, la primul său șut într-un meci oficial, Juan Carlos Real Ruiz marchează un gol foarte frumos din pasa lui Vitor Bruno. După pasele sale de gol din meciurile de pregătire din Cipru, Vitor Bruno își asumă și își consolidează rolul de pasator decisiv.

A doua repriză începe cu o ocazie foarte bună a lui Dani Coelho, al cărui șut a fost respins de portarul Silviu Lung Jr. destul de greu. În min. 56 Juan Ruiz nu vrea să-i rămână dator și, după o frumoasă încursiune în bandă, îi pasează în fața porții lui Vitor Bruno, care duce scorul la 2-0! Astra reduce din diferență în min. 63, prin golul lui Boldrin.

Repriza a doua a fost mai bună calitativ, băieții noștri au reușit să treacă în față, însă cele două greșeli în defensivă au adus al doilea egal cu echipa giurgiuveană în acest sezon, după 1-1 în tur!

Felicitări, băieți, pentru că ați luptat!