REMIZĂ ÎN PRIMA DEPLASARE DIN PLAY-OFF

02-apr.-2023 23:04

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci din a 2-a etapă a play-off-ului Superligii!

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 4, Deac a trimis o pasă excelentă pentru Manea, care a centrat periculos în careu, însă Popescu a blocat. După șapte minute, tot Deac a trimis o pasă lui Manea pentru șut, însă acesta nu a prins spațiul porții. În minutul 25, Cîmpanu a șutat puternic dintr-o centrare, dar Braun a respins mingea în corner. Cu șapte minute înainte de finalul primei reprize, Roguljic a șutat puternic spre poartă, iar Yuri a respins foarte bine.

În minutul 55, Markovic a șutat puternic din careu, însă Yuri a intervenit foarte bine încă o dată și a blocat șutul. În minutul 69, Manea a centrat în careu de pe flancul drept, iar Cvek a finalizat superb cu capul, aducând echipa în avantaj. În minutul 72, Koljic a rămas singur cu portarul și a finalizat pentru 1-1. În minutul 85, Cîmpanu a șutat puternic din afara careului, însă Scuffet a intervenit printr-o paradă excelentă, iar partida s-a încheiat la egalitate.

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Burcă, Braun, Deac (80’ Hoban), Cvek (87’ Țîru), Muhar, Krasniqi (87’ Krasniqi), Maglica (61’ Janga), Bîrligea (61’ Petrila)

Rezerve: Sava, Bordeianu, Fica, Hoban, Janga, Peteleu, Petrila, Țîru, Yeboah | Antrenor: Dan Petrescu