REMIZĂ ÎN DERBY-UL CLUJULUI

03-nov.-2023 01:46

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu U Cluj, în a doua etapă din grupa B a Cupa României.

Gazdele au avut prima ocazie a partidei. În minutul 21, intrat în careu, Chipciu a trimis cu stângul, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Sava. Douăzeci de minute mai târziu, după un corner executat de Nistor, Kresic a încercat să respingă, dar balonul a fost deviat în poarta noastră.

În repriza secundă, în minutul 59, Camora a centrat perfect din partea stângă pentru Mogoș, fundașul nostru a trimis cu capul din interiorul careului mic, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Iliev. În minutul 66, același Camora a centrat de la colțul terenului, Otele a trimis balonul pentru Cvek, acesta a întors pentru Bîrligea, iar atacantul nostru a trimis perfect din apropierea punctului cu var și a adus egalarea pe Cluj Arena! Patru minute mai târziu, după ce a recuperat balonul, Nistor a intrat în careu și a șutat, dar balonul a trecut pe lângă bara laterală. În minutul 76, Bîrligea a reușit să mai înscrie o dată, dar arbitrul a anulat golul său pentru fault în atac. În minutul 80, Durel a avut o mare ocazie de a ne duce în avantaj, dar Iliev a reușit să blocheze. În prelungirile celei de-a doua reprize, în minutul 90+2, Tachtsidis a pasat excelent pentru Bîrligea, care a șutat, dar Iliev a reținut. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar lupta pentru calificare se dă în a treia etapă a grupei B din Cupa României, în luna decembrie!

Echipa de start: Sava, Kresic, Ajeti, Ilie (60′ Avounou), Mogoș, Fică (60′ Krasniqi), Muhar, Cvek (84′ Tachtsidis), Camora (C), Otele (70′ Deac), Juricic (60′ Bîrligea)

Rezerve: Bălgrădean, Morgan, Deac, Krasniqi, Filip, Zejnullahu, Tachtsidis, Bîrligea, Avounou

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!