Remiza alba in reeditarea Finalei Cupei | CFR Cluj 0 – 0 Dinamo

08-aug.-2016 23:22

CFR Cluj 0 – 0 Dinamo Bucuresti

Cea de-a doua partidă de acasă a acestui sezon a adus o altă mentalitate, o atitudine pozitivă, în jocul băieților lui Miriuță. În această seară în Gruia am avut parte de o partidă frumoasă, cu un joc peste nivelul așteptărilor din partea celor două echipe, în pofida scorului alb de la final. Barele transversale ale ambelor porți au fost zguduite în cea de-a doua repriză, câte una de fiecare parte, la doar câteva minute distanță una de cealaltă, iar golul, cum s-ar spune, plutea în aer. În repetate rânduri, ai noștri au ținut mai bine de minge și au controlat jocul, repriza a doua fiind și cea în care se pare că ne place mai mult să jucăm – am avut mai multe acțiuni periculoase, însă scorul a rămas neschimbat.

Ne bucurăm să vedem că atitudinea băieților s-a schimbat în bine și am văzut o partidă extrem de plăcută, cu o galerie minunată și cu o galerie a oaspeților care s-a ridicat și ea la nivelul unui derby al Ligii 1. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în tribune în această seară, dar cel mai mult ne bucurăm că vedem în față un viitor pentru această echipă. Sperăm să fim cel puțin la fel de determinați și la partida din optimile Cupei Ligii, de joia aceasta, împotriva celor de la CS U Craiova. Ne vedem la stadion și joi!

Hai CFR!

CFR Cluj:

Minca – Camora, Muresan, Larie, Tiago – Nouvier (Negrut ’65), Juan Ruiz (Neagu ’78), Petrucci, Jakolis – Paun, Cristian Lopez (Hodgyai ’87)

Rezerve: Marc, Peteleu, Veres, Horj, Neagu, Negrut, Hodgyai

Dinamo Bucuresti:

Branescu – Filip, Mevlja, Nedelcearu, Romera – Busuladzic, Palic (Dudea ’90+1), Serban (Hanca ’76) – Lazar, Rotariu, Gnohere (Olteanu ’84)

Rezerve: Penedo, Dudea, Hanca, Olteanu, Petre, Popescu, Tircoveanu