RECITAL DE GOLURI ÎN GRUIA!

23-feb.-2024 23:25

CFR Cluj s-a impus, scor 4-0, cu Dinamo, în a 27-a etapă a Superligii!

Echipa noastră a dominat și prima parte a jocului, dar fără să reușească să deschidă scorul. În minutul 22, după pasa lui Bîrligea, Manea a centrat în fața porții, dar Velkovski a respins în corner. În minutul 44, decarul nostru a centrat din corner, balonul a ajuns în posesia lui Tachtsidis, care a trimis spre poartă, dar mingea a fost deviată în afara terenului.

În repriza secundă, în minutul 52, venit pe contraatac, Bîrligea a pătruns în careu și a șutat puternic, reușind să deschidă scorul! În minutul 68, după centrarea lui Deac, Muhar a reluat cu capul din fața porții și a reușit să dubleze avantajul echipei noastre! În minutul 79, după centrarea lui Michael în careu, Otele a trimis cu dreptul și a reușit să înscrie! Trei minute mai târziu, același Otele, pătruns în careu, l-a invins pe portarul oaspeților și a reușit dubla! Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor final 4-0!

Echipa de start: Sava, Camora (C), Ajeti, Boben, Manea (68′ Mogoș), Keita, Tachtsidis (69′ Avounou), Muhar, Deac (84′ Filip), Otele (84′ Abeid), Bîrligea

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Abeid, Ilie, Aussi, Filip, Fică, Avounou, Serebe, Michael

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!