RAPID – CFR CLUJ 2-1

31-oct.-2022 00:48

CFR Cluj a pierdut, scor 2-1 (1-0), în deplasare cu Rapid București, într-un meci contând pentru etapa a 16-a din Superliga. 

În minutul 3, Yuri a fost aproape de deschiderea scorului în urma unui corner executat de Deac, dar mingea trimisă de fundașul nostru a fost respinsă de Albu. Petrila l-a lansat pe Malele care a reușit să îl învingă pe Moldovan, însă golul nostru a fost anulat pentru un ofsaid discutabil. În minutul 27, Petrila a recuperat un balon și a șutat din afara careului, dar balonul a trecut pe lângă poartă. În minutul 32, arbitrul a acordat penalty pentru Rapid, în urma unui fault al lui Scuffet asupra lui Lukassen, deși înainte atacantul giuleștenilor l-a faultat în careu pe Yuri. Săpunaru a deschis scorul pentru Rapid. Înainte de pauză, Scuffet a avut o intervenție bună la șutul lui Ioniță.

După startul reprizei secunde, Muhar a egalat pentru echipa noastră cu o lovitură de cap din interiorul careului. În minutul 68, centralul Cătălin Popa a acordat din nou un penalty discutabil, după un presupus fault al lui Burcă asupra lui Dugandzic, iar atacantul croat a transformat de la punctul cu var, iar partida s-a încheiat cu victoria giuleștenilor.

Echipa de start: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun, Muhar, Boateng, Bordeianu (72′ Janga), Petrila (46′ Bîrligea), Deac (78′ Roger), Malele

Rezerve: Bălgrădean – Bălan, Cvek, Vito, Hoban

Mergem mai departe! Hai CFR!