RAPID BUCUREȘTI – CFR CLUJ 3-1

02-mai-2023 00:11

CFR Cluj a pierdut, scor 1-3, cu Rapid București, într-un meci din etapa a 6-a a play-off-ului Superligii.

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. În minutul 3, după centrarea lui Manea, Krasniqi a reluat cu capul, dar Moldovan a reușit să rețină. În minutul 9, după ce Ioniță a căzut în careu, gazdele au primit o lovitură de pedeapsă și au deschis scorul prin Dugandzic. Trei minute mai târziu, Sefer, care se afla în careu, i-a pasat lui Kait, iar acesta din urmă a șutat puternic și a reușit să înscrie pentru 2-0. În minutul 15, după ce Braun a centrat din afara careului, balonul a ajuns în careul de șase metri, și, șters puțin de Janga, a intrat în poarta lui Moldovan. Zece minute mai târziu, Bîrligea a driblat printre patru jucători și a centrat în fața porții, Krasniqi a șutat puternic, dar portarul gazdelor a respins în transversală. În minutul 33, kosovarul i-a pasat lui Muhar de la marginea careului, acesta din urmă a șutat pe jos, dar balonul a lovit bara din stânga a lui Moldovan. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+2, Junior Morais a centrat în fața porții, iar Dugandzic a reușit să devieze balonul în poartă.

Echipa noastră a controlat partea secundă a meciului, dar fără să schimbe deznodământul partidei. În finalul partidei, Boateng i-a pasat lui Janga, care a șutat din întoarcere, dar balonul a ajuns în plasa laterală. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-1.

Echipa de start: Scuffet, Manea (C), Țîru, Yuri, Braun, Boateng, Muhar (74′ Cvek), Krasniqi, Fică (81′ Yeboah), Bîrligea (74′ Petrila), Janga

Rezerve: Sava, Camora, Peteleu, Kolinger, Bordeianu, Cvek, Filip, Petrila, Yeboah

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!