RAPID BUCUREȘTI – CFR CLUJ 3-1

25-sept.-2023 23:55

CFR Cluj a pierdut, scor 1-3, cu Rapid București, în a zecea etapă a Superligii.

În minutul 3, după un presupus fault în careu al lui Cvek, centralul Cojocaru a acordat penalty. Rrahmani a trimis de la 11 metri, portarul nostru a respins, dar atacantul a urmărit mingea și a reușit să deschidă scorul. Cinci minute mai târziu, Camora a centrat din flancul stâng până la Deac, iar decarul nostru, aflat în poziție foarte bună, a trimis cu stângul și a adus egalarea. În minutul 34, Ajeti a șutat puternic din interiorul careului mic, Moldovan a respins, balonul a ajuns la Juricic, care a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid milimetric.

În repriza secundă, în minutul 51, Ioniță a pasat cu călcâiul pentru Rrahmani, care a pătruns în careu și a reușit să facă dubla. În minutul 57, aflat în interiorul careului, kosovarul l-a driblat pe Sava și a șutat de la colțul scurt, dar Ajeti a scos balonul de pe linia porții. În minutul 71, după centrarea lui Rrahmani, Claudiu Petrila, aflat în apropierea porții lui Sava, a trimis cu capul și a reușit să înscrie. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor final 3-1.

Echipa de start: Sava, Camora (C), Ajeti, Kresic, Mogoș, Tachtsidis (71′ Filip), Cvek (62′ Krasniqi), Deac, Avounou (76′ Mihai), Bîrligea (62′ Betancor), Juricic (46′ Otele).

Rezerve: Hindrich, Morgan, Ilie, Filip, Fică, Luca, Krasniqi, Otele, Betancor

Hai CFR!