RANDERS FC – CFR CLUJ 2-1

26-nov.-2021 01:50

CFR Cluj a pierdut, scor 2-1 (0-0), cu Randers FC, un meci contând pentru Grupa D UEFA Europa Conference League. 

Echipa nostră a început bine meciul din Danemarca, Camora a centrat din flancul stâng, mingea a fost deviată și aterizează pe bara transversală. În minutul 8, Debeljuh i-a pasat lui Omrani la marginea careului, cel care a tras din prima, dar pe lângă poartă. În minutul 35, Ankersen l-a pus la încercare pe Bălgrădean cu un șut din întoarcere, dar portarul român a fost la post. Același Ankersen a șutat la colțul lung câteva minute mai tărziu, însă portarul nostru a respins.

Gazdele au început bine repriza secundă, iar Tibbling a semnat prima ocazie pentru Randers. După câteva minute, Deac a executat bine o lovitură liberă, Grahovac a reluat spre poartă, iar portarul danezilor a respins. În minutul 68, Randers a deschis scorul prin Kamara, în urma unei centrări din parte stânga. CFR a revenit în joc, în minutul 72. Intrat în repriza secundă, Susic a centrat perfect pentru Deac, cel care a marcat pentru 1-1. Gazdele au dat lovitura în minutul 76. Piesinger l-a învins pe Bălgrădean din lovitură liberă și a stabilit scorul final al confruntării din Danemarca, 2-1.

Echipa de start: Bălgrădean – Manea (Susic 71’), Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (Sigurjonsson 46’), Boateng (Rodriguez 84’), Deac – Păun (Costache 84’), Debeljuh (Alibec 71’), Omrani

Rezerve: Otto, Cristiano, Bouhenna, Cestor, Culio, Gîdea, Ștefan

Ridicăm capul și mergem înainte! Hai CFR!

Mereu Împreună!