PUNCTELE VIN ÎN GRUIA!

02-sept.-2023 23:23

CFR Cluj a câștigat, scor 4-1, cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a 8-a a Superligii!

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. Intrat în careu, în minutul 4, Bîrligea a șutat de la aproximativ 11 metri, dar balonul a trecut peste poarta adversă. Un minut mai târziu, același Bîrligea a intrat periculos în careu și a șutat de la șase metri, dar Vâlceanu a reușit să respingă. În minutul 27, Boboc a șutat de la colțul lung, Sava a respins balonul în față, dar Dumiter, aflat în fața porții, a profitat și a reușit să deschidă scorul. În minutul 32, gazdele au avut o nouă ocazie prin Sigurjonsson, care a șutat puternic din interiorul careului, dar balonul a lovit bara laterală. Zece minute mai târziu, Muhar a pasat de la colțul scurt lui Otele, iar atacantul nostru, aflat în poziție excelentă, a trimis balonul în poarta lui Vâlceanu și a adus egalarea pentru echipa noastră! În prelungirile primei reprize, în minutul 45+1, același Muhar, ajutat de pasa lui Bîrligea, a șutat din fața porții și a reușit să ne aducă în avantaj!

În repriza a doua, în minutul 51, Dumiter a șutat de la colțul scurt, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Sava. Patru minute mai târziu, Sigurjonsson a șutat din lovitură liberă, dar portarul nostru a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă! În minutul 58, aflat în interiorul careului, Muhar a șutat din fața porții și a reușit dubla! În minutul 70, aflat la marginea carelui, Doru Andrei a șutat puternic, dar Sava a respins în lateral. În prelungirile reprizei secunde, în minutul 90+2, după centrarea lui Jefte, Juricic a trimis cu capul și a reușit să înscrie primul său gol pentru CFR Cluj, chiar la debut! Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 4-1!

Echipa de start: Sava, Camora (C), Ajeti, Kresic, Mogoș (85′ Manea), Tachtsidis (85′ Filip), Muhar, Cvek, Avounou (74′ Morgan), Bîrligea (75′ Betancor), Otele (74′ Juricic)

Rezerve: Hindrich, Manea, Morgan, Filip, Deac, Konoplyanka, Krasniqi, Betancor, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!